Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Isaac da Costastraat 4

Hellevoetsluis

Een heerlijk instapklaar huis met maar liefst 4 grote slaapkamers! Dit type woning staat nu eenmaal bekend om z'n ruimte. De gehele woning is in 2016 van top tot teen gemoderniseerd en onder andere voorzien van een nieuw toilet en badkamer. Tevens zijn alle vloeren vernieuwd en zijn alle plafonds en wanden gestuukt. De keuken is op punten gemoderniseerd. We kunnen stellen dat de woning helemaal van deze tijd is! Voor zonliefhebbers overigens goed nieuws......de achtertuin ligt op het zuiden.

Ind b.g: Entree in hal met luxe toilet en meterkast.Toegang Z-vormige woonkamer met OPENHAARD !! Aparte keuken aan achterzijde v.v. moderne L-vormige opstelling v.v.koelkast en kookplaat. De gehele begane grond is v.v. gestuukte wanden en een fraaie laminaatvloer. De keukenvloer is v.v een grijze plavuis.

Ind 1e verd: royale overloop, 3 ruime slaapkamers. Moderne badkamer met inloopdouche en toilet. Deze gehele verdieping is tevens v.v.laminaat en gestuukte wanden.

Ind 2e verd. Ruime voorzolder met cv(Nefit 2005), ruime zolderkamer v.v.nieuw uitzetraam.

De achtertuin is verzorgd en ligt op de zon. Er is een stene berging en een nieuwe schutting. Op loopafstand van de vesting en het Evertsenplein.