Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 169.900,- k.k.

Noordhoren 3

Hellevoetsluis

Een garage is voor velen een grote wens....helaas echter laat niet altijd het budget een woning met garage toe. Nu echter WEL! Voor minder dan 170.000 euro een eigen woning met GARAGE te koop! Verder is een fijne bijkomstigheid dat vanaf 2010 de woing op tal van punten gemoderniseerd is. Zo is de keuken vernieuwd en is daarvoor de voorgevel voorzien van een nieuw kozijn. Verder is de achterzijde voorzien van een nieuw kozijn en openslaande deuren. De vloer is vernieuwd en er is vloerverwarming aangelegd. Gezien het feit dat deze woning 1 verdieping heeft en toch 3 slaapkamers bezit is dit een handzaam huis te noemen.

Ind b.g: Entree in hal met toilet en mk. Toegang tot tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. Open keuken aan voorzijde v.v. moderne L-vormige indeling v.v vaatwasser, oven, ceramische plaat en koelkast. De begane grond is v.v. een siergrintvloer met vloerverwarming en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

Ind 1e verd: overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Vergrote badkamer met ligbad, toilet en douche. In de badkamer zit een aparte was-stookruimte. De gehele verdieping is v.v. laminaat.

De zonnige en diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk en geeft toegang tot de ruime garage(dakbedekking vernieuwd 2016) achter in de tuin.