Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 439.500,- k.k.

Molendijk 60

Oudenhoorn

Fantastisch buiten wonen zonder echt het gevoel te hebben in de middel-of-nowhere te wonen. Deze heerlijk, beschut gelegen vrijstaande woonhuis met een heerlijk "buiten" heeft een fraaie uitstraling! De woning is op de meeste zaken gemoderniseerd in de juiste bij de woning behorende stijl. Het perceel heeft een mooie afmeting en ligt door de begroeiing lekker beschut en bied dus veel privacy. De woning is tevens aanzienlijk vergroot dus ook als u grote slaapkamers zoekt is deze woning een prima optie. Voor tuinliefhebbers is hier ook veel te beleven. De tuin heeft een fraai, groen karakter en heeft terrassen, schuren en een garage alsmede een royale oprit en parkeerplaatsen voor meerdere auto's.

Indeling

Begane grond: entree in hal met trapopgang. Toegang woonkamer met schouw en houtkachel. Doorgang naar royale leefkeuken met fraai opstelling welke van alle hedendaagse gemakken is voorzien. Nis met modern toilet.
Gang naar achterhuis met zeer grote en moderne badkamer v.v.ligbad, douche en toilet. Slaapkamer in achterhuis voorzien van schuifpui.

Eerste verdieping: overloop met grote slaapkamer aan voorzijde en tevens een grote slaapkamer aan achterzijde (in nieuwe dakopbouw).Voorts heeft deze verdieping nog een fijne inloopkast en is er een ruimte met alle voorbereidingen voor het installeren van een tweede badkamer.

Buitenruimte: ruime en besloten oprit, garage annex schuur. Tweede schuur(aangebouwd aan garage. Verzorgde siertuin met gazon, borders en terras.

Bijzonderheid: Ondanks het buitengebied is er een vaste gasaansluiting!