Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 169.900,- k.k.

Lekstraat 20

Rozenburg

Voor starters een uitstekende aangelegenheid om in dit fijne deel van Rozenburg neer te strijken. Deze woning heeft geen poespas en what you see is what you get. Goed onderhouden maar op een klein aantal punten ruimte voor modernisering en dus heeft u de mogelijkheid om deze woning geheel naar uw hand te zetten. Een paar belangrijke punten zijn wel gedaan, de kozijnen zijn nu van hardhout en het voorportaal is geheel vernieuwd en van steen. De badkamer is ook een keer vernieuwd en is naar ons idee tijdloos dus daar kunt u gelijk gebruik van maken. Met een fijne achtertuin op het zuiden is het in de zomer ook goed toeven. Ruimte is er ook met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een prima zolder.

Indeling

Begane grond: entree in voorportaal. Toegang tot ruime L-vormige woonkamer(ca 33m2) voorzien van parketvloer en stucwanden. Aparte keuken aan achterzijde v.v.eiken opstelling o.a. v.v. oven en gaskookplaat.. Deur naar achtertuin welke voorzien is van een berging en achterom. Tussen hal met toilet en trapopgang naar eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Gemoderniseerde badkamer voorzien van inloopdouche en toilet. .Ook deze gehele verdieping is voorzien van parket. 

Tweede verdieping: voorzolder met cv opstelling, aansluiting voor de wasmachine en deur naar bergruimte. Prima slaapkamer tevens voorzien van bergruimte. Deze verdieping is vergroot middels een dakkapel aan de achterzijde.