Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Jacoba van Beierenstraat 5

Brielle

Royale drive-in-woning met ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer (verplaatst) gerealiseerd aan balkonzijde, inpandige garage welke is vergroot (ideaal voor autoliefhebber - hobbyist), tuinkamer, 3 balkons en achtertuin met gunstige zonligging op het zuidwesten & een tuinhuis.

De woning beschikt onder meer over een begane grond met entreehal, de inpandige garage welke is vergroot, een tuinkamer & 2 tuindeuren, een ruime woonverdieping bestaande uit de woonkamer, ruime open keuken met wandopstellingen v.v. inbouwapparatuur, 2 balkons & toilet, een slaapverdieping met 3 slaapkamers, ruime overloop met vaste schuifkasten, een complete badkamer (verplaatst) gerealiseerd aan balkonzijde & 3e balkon, en een achtertuin met gunstige zonligging op het zuidwesten.

Gunstig gelegen in een woonwijk met groen en singels, wijkwinkelcentrum, scholen en voorzieningen. Nabij het historische stadscentrum van Brielle.


Begane grond: ruime hal met laminaatvloer, meterkast, toegang garage en trapopgang; inpandige garage van circa 34 m2 - welke is vergroot - ideaal voor autoliefhebber / hobbyist cq. mogelijkheden voor praktijk of kantoor aan huis, met elektrisch bedienbare sectionaal deur, stalen bint t.b.v. een katrol en een tuindeur; tuinkamer (in gebruik als hobbyruimte) met plavuizen, schuifkastenwand en tuindeur.

Woonverdieping: overloop met toilet v.v. vrijhangend closet en handwasbakje; ruime woonkamer met balkondeur; woningbreed balkon aan de voorzijde; ruime open keuken met wandopstellingen v.v. inbouwapparatuur, en balkondeur; woningbreed balkon op het zuidwesten, met trap naar de achtertuin en berging met opstelling combiketel; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaatvloer, spachtelputzwanden en spachtelputz plafond.

Slaapverdieping: royale overloop met 2x schuifkastenwand, alsmede kast met aansluiting wasmachine & plaats voor een droger; achterslaapkamer met balkondeur; woningbreed balkon op het zuidwesten; complete badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, vrijhangend 2e toilet en designradiator; voorslaapkamer met schuifkastenwand; voorslaapkamer; de 2e verdieping is ruim vanwege de rechte gevels en heeft laminaatvloeren en fraaie binnendeuren.

Achtertuin met gunstige zonligging op het zuidwesten, houten tuinhuis, sierbestrating en achteruitgang.


Bijzonderheden: bouwjaar 1968; isolatieglas (deels HR+ glas); dakisolatie 80mm; oppervlakte van de woning is 160 m2 waarvan gebruiksoppervlakte wonen 125 m2 en overige inpandige oppervlakte (garage) van 35 m2; inhoud 509 m3; perceeloppervlakte 125 m2.