Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Griffioenstraat 22

Schiedam

Wat zou het fantastisch zijn om in een historisch centrum te wonen maar met het gemak en comfort van een modern huis. Nog mooier zou het zijn als je ook je auto gratis en voor niets op eigen terrein kan parkeren. In dit geval valt u met dit fraaie 3 kamer appartement met uw neus in de boter. Dit leuke appartementencomplex is in 1990 in het centrum van Schiedam neergezet. De huidige eigenaren hebben het sinds 2007 geheel eigen gemaakt. Zo zijn in 2017 de badkamer en het toilet nog eens vernieuwd en is de keuken naar 2017 opgeschaald. Het extraatje zit in de eigen parkeerplaats welke zich in het afgesloten binnenterrein bevind. Een erg leuk, verzorgd en zeer centraal gelegen appartement!

Indeling begane grond: Afgesloten entree met bellentableau en lift. Trappenhuis.

Indeling appartement: Entree in voorhal, modern betegeld toilet met fonteintje. CV ruimte(Nefit smartline 2007)tevens voorzien van mechanische ventilatie. Toegang woonkamer met uitzicht op Westvest. Deur naar inpandig balkon gelegen op het zuidwesten.
Open keuken voorzien van gemoderniseerde U- vormige opstelling. Brede ceramische plaat 5-pits, vaatwasser , oven, magnetron, apothekerskast, koel/vriescombi.
De vloer is geheel afgewerkt met eiken vloerdelen(geschuurd en gewhitewashed)
Tussenhal met luxe en geheel betegelde badkamer voorzien van witgoedaansluitingen. Inloopdouche. Breed 2 persoons wastafel meubel met 2 kranen. Toegang tot 2 slaapkamers beiden v.v. laminaat (2017), wandkast.

Op de binnenplaats is recent een overdekte fietsenstalling gebouwd en daar bevind zich ook de parkeerplaats. Berging in onderbouw vv elektra.

Nota bene: In het aan de overkant gelegen appartementencomplex bevind zich nog een parkeerplaats welke eventueel ook gekocht kan worden.