Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 332.500,- k.k.

Zoetemanring 68

Zuidland

Deze 5-kamer eengezinswoning is gelegen op een mooie locatie in de nieuwbouwwijk 'De Kreken van Nibbeland'. Energiezuinig en voorzien van vloerverwarming. De woning is voorzien van een nette keuken, badkamer, ruime slaapkamers en een tuin op het zuidwesten.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast met bergruimte, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming, trapkast en toegang tot de achtertuin. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriezer en oven. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van sierbestrating, praktische berging en een achterom. De achtergevel is voorzien van buiten zonwering in de vorm van een scherm over de gehele breedte van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer en trapopgang naar tweede verdieping. Slaapkamer en badkamer aan de voorzijde. Ruime (ouder)slaapkamer en derde slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling wasmachine, droger en bergruimte. Mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde bevindt zich de technische ruimte waarin de opstelling van de verwarmingsinstallatie is gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Gunstige ligging in zeer kindervriendelijke wijk
- Gasloze zeer energie zuinige woning
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten
- Oplevering eind april 2021