Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Smitsweg 20

Hellevoetsluis

In de loop van de afgelopen 18 jaar heeft de huidige eigenaresse haar eigen "comfort zone" ingericht! Er is een structureel proces geweest om deze jaren '60 doorzonwoning op belangrijke en minder belangrijke punten bij te houden. Zo is een deel van de kozijnen vervangen en is er dubbel glas in diverse ramen bij geplaatst. Een deel van de balkenlaag op de begane grond is vernieuwd en er is goede ventilatie aangebracht. Ook de doucheruimte is aangepakt. De ligging aan de Smitsweg is ook fijn, zo heb je een vrij uitzicht richting de scholengemeenschap en ben je in No time bij het strand en andere recreatie. Dit type is net wat groter dan de andere in deze wijk dus als je familiair wil uitbreiden kan dat prima hier.

Indeling begane grond: Entree in hal. Nieuwe meterkast, trapopgang met trapkast, vergroot toilet. Toegang tot doorzonwoonkamer. Er is achterin een toog naar de keuken welke is voorzien van een L- vormige opstelling. Een deel van de wanden is voorzien van structuur en de gehele begane grondvloer is voorzien van laminaat.

Indeling 1e verd: overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De achterslaapkamer heeft een vaste kast. Deze gehele verdieping is tevens voorzien van laminaat. De doucheruimte heeft nieuwe wandtegels en een vernieuwd plafond alsmede een vaste wastafel.

indeling 2e verd: Vaste trap naar volwaardige zolderverdieping met opstelling, cv (Vaillant 1996!!!!! ze bestaan nog) wasmachine aansluiting en mechanische ventilatie. Toegang tot grote zolderkamer vv kunststof Velux dakvenster en , knieschotten.

Er is een verzorgde en diepe achtertuin op het oosten welke deels voorzien is van een nieuwe schutting en we zien er ook een stenen berging met achterom.