Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Uniceflaan 13

Hellevoetsluis

Van deze eerste bewoners kan niet gezegd worden dat ze de afgelopen 21 jaar stil hebben gezeten! In een continue proces is deze royale drive-in woning meegegaan met de tijd. U koopt hier dan ook een woning die naast veel ruimte ook helemaal bij de tijd is. De opzet en indeling van deze fraaie woning laat het ook toe bijvoorbeeld een salon of kantoor aan huis te hebben. De fijne ligging aan het Ravense park en een zonnige achtertuin (zuid) zorgen ook voor een lekkere "buiten beleving".
Mag ik u uitnodigen te komen kijken?


Indeling souterrain: Entree in gang met meterkast en trapkast. De gang is v.v. een moderne plavuizen vloer. Toegang garage v.v. elektrische deur. Vaste schuifwandkast. De garagevloer is afgewerkt met tegels. Tussenruimte met witgoedaansluitingen. Toegang tot grote tuinkamer in twee delen. Deze is voorzien van een siergrindvloer. Vanuit de tuinkamer is er een deur naar de achtertuin.

Fraai aangelegde en geheel met leisteen bestraatte achtertuin met houten prieel. Deze kan middels zeilwanden geheel worden afgedicht.

Woonverdieping: Tweede voordeur met toegang tot gang. Luxe toilet. Ruime living en luxe open keuken van Next123(Tieleman). De keuken is v.v. een lux Gaggenau fornuis met teppanyakiplaat , wokpit, twee aparte pitten, Siemens stoomoven en combi-oven (2017), Quooker, vaatwasser, grote koel/vriescombinatie. Daarnaast is er toegang tot het betegelde balkon via de schuifpui.
De woonkamer is voorzien van een fraaie leistenen vloer en stucwanden. Tevens heeft de woonkamer een deur met bordestrap naar de tuin.

Slaapverdieping: Overloop met tweede luxe toilet.Stookruimte Nefit (2009) en vernieuwde mechanische ventilatie unit
( 2019) Op deze verdieping vinden we drie slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van een siergrindvloer. De wanden bestaan uit een combinatie van stucwerk, spachtelputz en glasvlies. Ook zien we een zeer luxe badkamer met inloopdouche, regendouche, luxe ligbad, luxe waskom zuil.

Een woondroom!