Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Kamperfoelie 18

Hellevoetsluis

Af, af af!!!! Sleutel ontvangen, spullen neerzetten en ......klaar! Deze bijzonder leuk gelegen tussenwoning is instapklaar. In 2017 door de huidige eigenaren gekocht als cascowoning en van top tot teen gemoderniseerd op een manier waaraan alles klopt. Keuken, badkamer ,toilet........komt zo uit de folder! Er zijn 2 fikse slaapkamers en een behoorlijke zolder waar nog een 3e slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. De woning ligt aan een doodlopende straat in het groen op loopafstand van winkelcentrum de Struytse Hoek. Oh ja.........Kamperfoelie is zo'n mooie struik!

In.begane grond: Entree in hal, modern toilet, nieuwe meterkast, trapopgang. Toegang woonkamer gelegen aan voorzijde, trapkast, vergrote en aparte keuken aan achterzijde welke voorzien is van een ruime L- vormige opstelling met als inbouwapparatuur een koel/vriescombinatie, aparte oven, aparte magnetron, vaatwasser en ceramische kookplaat. In de voormalige berging gelegen aan de keuken is nu een bijkeuken gerealiseerd met een 2e keukenblok alwaar we ook de wasmachine vinden. Het plafond is geheel gestuukt en de wanden deels. De gehele begane grondvloer v.v. laminaat,

Nette achtertuin met deels nieuwe schutting,

Ind. 1e verd: Overloop met toegang tot 2 slaapkamers waarvan de grootste aan de achterzijde is voorzien van een dakterras. Op deze verdieping vinden we ook de zeer luxe badkamer met toilet, ligbad, douche , wastafelmeubel. De badkamer heeft elektrische vloerverwarming. De gehele verdieping is voorzien van laminaat.

Ind. 2e verd: Open zolder welke geheel voorzien is van een laminaatvloer. De cv ketel is van het merk AWB en is in 2010 vernieuwd. Er is een Velux dakraam geplaatst. Deze verdieping zou met een kleine verbouwing nog een 3e slaapkamer kunnen herbergen.

De voortuin is recent geheel aangepakt en heeft een half open schuur voor de fietsen. De achtertuin is netjes en heeft een vernieuwde schutting.