Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 975.000,- k.k.

Windgatseweg 3

Rockanje

Ingeklemd tussen de landgoederen Olaertsduyn en Strypemonde aan de ene zijde en beschermd natuurgebied Voorns Duin aan de andere, ligt dit one-of-a-kind landhuis. Deze voormalige wagenschuur met bouwjaar 1924 is door de huidige eigenaar in 2015 geheel getransformeerd tot deze zeer luxe en hoogwaardig afgewerkte woondroom. Daarbij is in het kader van de groene gedachte tijdens verbouwing het gehele huis naar moderne maatstaven geïsoleerd (dak, muren, vloer).. U waant zich een met de omliggende natuur die elk jaargetijde fraai is. De woning zelf qua indeling bijzonder te noemen. De eigenaar heeft met gevoel voor de omgeving een bijzondere sfeer weten te creëren die modern en landelijk eenmalig verbind. Op een perceel van 1912m2 eigen grond ervaart u alle privacy. Superlatieven schieten tekort en daarom is deze tekst slechts een kleine opsomming. U dient dit huis echt te zien om het geloven. Ik nodig u graag uit!

Begane grond: Entree in royale hal met hoge getoogde ramen,garderobe en trapopgang. Middels glazen openslaande deuren toegang tot riante living met spantconstructie in het zicht en hoogte tot in de nok.
Schouw met open haard (gas).
Eetgedeelte in tussenstuk met 2e hal voorzien van toilet,vaste kast en 2e trapopgang.

Zeer ruime eetkeuken met openslaande deuren naar veranda. De indeling van deze woonkeuken bestaat uit een luxe inrichting met kookeiland in landelijk maar moderne stijl welke is afgewerkt met een Belgisch hardstenen aanrecht. Als inbouwapparatuur vinden we een stoomoven, vaatwasser, koel/vriescombinatie en combioven. In het kookeiland vinden we de inductieplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie.
Het woongedeelte inc.de keuken is voorzien van een moderne, gevlinderde betonvloer met vloerverwarming.

Via een vrij lange corridor met cv ruimte/wasruimte belanden we in de aanbouw die feitelijk lijkt op een Drentse kapschuur maar waar schijn bedriegt. Hier vinden we een uiterst luxe en grote badkamer met ovaalvormig vrijstaand ligbad, 2-persoons douche, toilet en luxe waskommen tevens voor 2 personen. Aansluitend vinden we de hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar een tweede veranda.

Voorts heeft deze woondroom nog 2 grote slaapkamers die los van elkaar te bereiken zijn via elk een eigen trap.

De combinatie van materialen die gebruikt zijn zien we ook prachtig in de keuze van de vloerafwerking. In de woonkamer en de keuken zien we een industriële, gevlinderde betonvloer met vloerverwarming en het corridor plavuizen. De hoofdslaapkamer is vervolgens weer voorzien van eiken vloerdelen.

Het buitengebeuren bestaat uit een prachtig rechthoekig vorm gegeven tuin met gazon, terrassen, borders en een royale oprit met carport voor meerdere auto's alsmede parkeerruimte voor meerdere auto's. Ook vinden we een stenen opstal die bestaat uit meerdere bergingen.

Een unicum.