Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Stormweg 13

Hellevoetsluis

Bungalows zijn schaars en semi-bungalows al helemaal. Zodoende zijn we content dat we er weer een aan ons bestand hebben mogen toevoegen. Een unicum op een unieke locatie! Aan de rand van Nieuw-Hellevoet en met vrij uitzicht op een boomgaard treft u aan het einde van de Stormweg deze geschakelde woning aan. In de loop der jaren is het onderhoud up-to-date geweest en dus staat de woning er goed bij. Recent is de binnenzijde nog eens helemaal opgefrist en ook de buitenzijde staat goed in de lak. Wat opvalt is de riante en lichte living die speels van indeling is. De keuken ligt aan de voorzijde en door de afmeting kunnen we over een woonkeuken spreken. Door de behoefte van de huidige eigenaar om naast de slaapkamer op de begane grond nog een extra hobbykamer te creëren is de garage verkleind ten behoeve van een extra kamer. Zodoende zijn er nu 2 slaapkamers op de begane grond. Daar de woning op maar liefst 340m2 grond staat en vrijwel op het midden van het kavel staat is er in ieder geval in de voortuin ruimte voor 2 auto's. Of een caravan of camper......dat kan natuurlijk ook. Komt u eens kijken?

Ind. b.g: Entree in ruime hal, v.v. glas-in-lood en suite deuren naar woonkamer, trapopgang, trapkast, toilet en meterkast(gemoderniseerd). Ter rechter zijde toegang tot studeerkamer met deur naar inpandige berging (v/h garage) met roldeur. Aan achterzijde gelegen hoofdslaapkamer met schuifpui en badkamer-en- suite met douche, ligbad, toilet, vaste wastafel. De badkamer is geheel wit en neutraal betegeld De vloer in deze kamer is v.v. laminaat.

Vanuit linkerzijde hal toegang tot eetkeuken v.v. L-vormige opstelling met 2 aparte 2-pits gasplaten, afzuigkap, vaatwasser( vernieuwd) , koelkast en combitron. Vanuit de keuken is er toegang tot een bijkeuken v.v. witgoedasl, cv Vaillant en pomp vloerverwarming.
Grote L vormige living met 2 schuifpuien, vrij hangende gashaard. De woonkamer en de keuken zijn v.v. een fraaie eiken planken vloer.

Ind. 1e verd: Overloop met toegang tot 1 slaapkamer en een 2e badkamer v.v. vaste wastafel, open douche en toilet.

Voorts staat de woning op een ruim perceel met grote voortuin met eigen oprit (2 auto's). Aan de achterzijde (zuiden) treffen we een zonnige en besloten tuin aan met een houten tuinhuis incl. elektra. De achterzijde is voorzien van geheel elektrische zonwering.