Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Monnikweide 4

Hellevoetsluis

Mooie ruime woning in de moderne gewilde wijk Ravense Hoek nabij het park. Voor diegene die gewoon ruimte willen en toch 3 slaapkamers nodig hebben is dit een prachtige woning. De huidige en enige bewoners hebben in de loop der jaren niet stil gezeten. Wat heet....een continue proces van verbetering heeft plaatsgevonden. Zo is de begane grond vloer in de tussentijd voorzien van plavuizen en is er een fraaie en moderne gashaard geïnstalleerd. Voorts is de toch al niet kinderachtige begane grond in 2006 uitgebreid met een aanbouw waarin een moderne badkamer met brede douche is aangebracht alsmede een slaapkamer. Verder is er nog een veranda aan de woning gezet met elektrische windscreens zodat er van het vroege voorjaar tot in de late herfst buiten gezeten kan worden. Een royaal en toch overzichtelijke woning.

Ind b.g: Entree in hal met moderne en uitgebreide meterkast. Opstelling pomp vloerverwarming. Inpandige toegang tot keurig afgewerkte garage met elektrische sectionaaldeur, verwarming en water.
Royale living (64m2) met brede gashaard met schouw. Schuifpui. Doorgang naar aanbouw voorzien van luxe badkamer met brede inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Prima slaapkamer. De half open keuken is voorzien van een keurige L-vormige inrichting voorzien vaatwasser, koelvriescombi, vernieuwde oven(NEFF), afzuigkap en kookplaat.
De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met grotendeels vloerverwarming.

Ind 1e verd: Overloop met deur naar stookruimte( CV en zonneboiler), Geheel betegelde (2e)badkamer v.v.douche, toilet en vaste wastafel. Deze verdieping heeft een ruime slaapkamer aan de voorzijde welke een dakterras heeft. De grootste slaapkamer bevind zich aan de achterzijde en heeft een grote vaste schuifwandkast en elektrische rolluiken.

De woning heeft voorts een verzorgd aangelegde voortuin met parkeerplaats op eigen grond. De achtertuin is fraai aangelegd en heeft een aangebouwde veranda met elektrische screens, terrasverwarming en is deels voorzien van een vlonderterras en deels betegeld. Verder zien we hier een 2e houten veranda alsmede stenen bloembakken en een achteruitgang.