Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Burgemeester van der Jagtkade 43

Hellevoetsluis

Modern en historisch wonen in 1! Een tegenstrijdige omschrijving zo lijkt het maar niets is minder waar! Deze kadewoning ligt midden in de historische vesting van Hellevoetsluis met uitzicht op de jachthaven zowel als op het Haringvliet. Voor watersporters een must have maar ook mensen die werken en wonen willen combineren is deze royale woning uitermate geschikt. De woning heeft op de begane grond een werkruimte / kantoor waardoor die combinatie te realiseren is. Maar bijvoorbeeld zou deze ruimte ook als slaapkamer in gebruik genomen kunnen worden. Recent is de woning geschilderd en is er een nieuwe cv ketel geplaatst. Een belangrijk extraatje is de parkeerplaats in het nabij gelegen appartementencomplex, deze is een keer erbij gekocht en wordt met de woning mee verkocht. De woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping en dat zie je niet vaak. Met recht een bijzonder huis te noemen.

Ind.B.G.: Entree in gang aan wallenkant. Toegang inpandige berging.Geheel wit betegeld, vrijhangend toilet. Trapkast en trapopgang. Toegang werkkamer met pantry aan havenzijde v.v. grindvloer met vloerverwarming en elektrisch zonnescreen.

Ind.1e verd: Toegang tot lichte living met woongedeelte aan voorzijde met uitzicht op jachthaven. Open eetkeuken aan achterzijde voorzien van een rechte opstelling met als inbouwapparatuur een nieuw 5 pits gasplaat, combi oven, aparte vriezer, koelkast en vaatwasser. Deze hele verdieping is voorzien van een houten vloer(Jatoba)

Ind. 2e verd : Overloop met apart toilet. Toegang tot 2 slaapkamers gelegen aan voor-en achterzijde. Ruime badkamer (geheel wit betegeld) met dubbel wastafel , ligbad, douche

Ind 3e verd : Open zolderkamer met dakkapel en dubbele, openslaande deuren naar dakterras.Deze verdieping is voorzien van laminaat. Voorts vinden we een apart was-annex stookhok,(Remeha 2018 en wtw) .
Het dakterras heeft een wateraansluiting en uitzicht op de vestingwallen en het Haringvliet.