Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Pluvierhof 157

Hellevoetsluis

Wordt u de nieuwe eigenaar van dit prachtig en zonnig gelegen 3 kamer hoek topappartement in dit moderne complex aan de Pluvierhof? Dat zou fijn zijn want u weet zich gewaarborgd van een ruime woonkamer en breed balkon. Op deze topverdieping bevinden zich slechts 3 appartementen waarvan de hoek altijd gewild is. Het appartement beschikt, gezien de leeftijd, over een moderne , tijdloze keuken en dito badkamer. De 2 slaapkamers zijn lekker licht. Mag ik u uitnodigen voor een bezichtiging?

Begane grond: Entree in moderne ontvangsthal met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

5E verdieping: Galerij. Toegang tot appartement in gang. Moderne meterkast. Deels betegeld, modern toilet. Moderne, geheel betegelde badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel. 2 slaapkamers aan de rechter en dus hoekzijde.
Brede en lichte woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar breed balkon(11m2 tevens v.v.waterasl en electra). De keuken heeft een tijdloze L-vormige opstelling welke voorzien is van een vaatwasser, koel/vriescombi, oven en ceramische kookplaat.

Het gehele appartement heeft een pvc vloerafwerking en inde gang treffen we een lambrisering aan. Verder beschikt dit appartement over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een eigen berging.