Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 545.000,- k.k.

De Nolle 3

Vierpolders

Wonen in een schilderij. Zo zou ik deze locatie eigenlijk willen omschrijven. In het buitengebied van Brielle (Officieel Vierpolders) met uitzicht in de verte op de Brielse dom en de contouren van Brielle zou Anton Pieck op dit plekje iets moois geschilderd hebben. Op loopafstand van het Brielse Meer gelegen aan een doodlopend polderweggetje staat deze verbouwde woonboerderij op 1550 m2 eigen grond. Dit bijzonder gezellige huis heet mogelijk "de Knip"en dateert uit 1851.
Uiteraard is er in de loop der jaren ontzettend veel veranderd en verbouwd maar de woning bied nog ruimte voor een aantal verbeteringen. De gehele eerste verdieping is vanaf 2015 onder handen genomen en is geheel af en anno nu. De begane grond is in delen vernieuwd en heringedeeld maar nog niet klaar. Heeft u de juiste ideeën die het huis verdiend? Kom dan maar kijken en overtuig u van wonen op een uniek plekje in een prachtige, rustige landelijke omgeving. Vakantie!!!!

Ind. b.g: Entree in zijgevel, hal met toegang tot (oude) badkamer met toilet, ligbad (badkamer is niet meer actief in gebruik). Ter rechter zijde toegang tot woonkeuken v.v gedateerde rechte opstelling met verschillende inb.app. Toegang bijkeuken, v.v. witgoed asl en cv opstelling. Toegang naar blinde ruimte nu in gebruik als werkplaats.Aan de achterzijde, of liever gezegd aan de tuinkant vinden we een royale L vormige living met open trap en open haard, openslaande deuren naar terras. De woonkamer is v.v. plavuizen met vloer verwarming. In de woonkamer vinden we ook een grote inloopkast.

Ind. 1e verd: Overloop met dakkapel. Toegang tot ouderslaapkamer aan tuinzijde v.v. inloopkast. Moderne en ruime badkamer met nieuwe dakkapel.Brede 2-pers inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel in meubel. Voorts treffen we nog 2 slaapkamers op andere kopse kant aan die ongeveer gelijkwaardig zijn in afmeting. De gehele verdieping is voorzien van stucwanden en laminaatvloeren. Deze verdieping is een plaatje.

Buitengebeuren: Oprit voor 3 auto's, houten dubbele garage. Houten stallen voor 3 paarden of te gebruiken als grote schuur. De tuin verdient een opknapbeurt. De landelijke ligging in het groen en het fenomenale uitzicht is uniek. Voor de mensen die niet vies zijn van wat liefde en aandacht en de ideeën hebben die het huis verdient maken deze woondroom af voor de eeuwigheid.