Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Rijksstraatweg 172

Hellevoetsluis

Garage? : check! Badkamer op de begane grond?: check!
450m2 eigen grond?: check! Grote knutselschuur?: check!
2-onder-1 kap?: check! Diepe achtertuin?: check!
slaapkamer op de begane grond? : check!

U ziet het! Een aantal bijzondere kenmerken die horen bij deze leuke, vooroorlogs gebouwde 2-onder-1 kap aan de Rijksstraatweg. In 1995 dachten de huidige eigenaren reeds aan levensloopbestendig wonen en toen is er dus een aanbouw geplaatst waarin een slaapkamer is gevestigd. De badkamer was al beneden dus dat was al geregeld. Voor mensen die nog lekker van het buitenzijn willen genieten maar nog niet naar een appartement willen is dit een uitstekend alternatief. Zoekt u een bungalow maar kunt u die niet vinden? Kom dan maar eens kijken. Maar laten we ons niet beperken. Zoekt u een nostalgisch huis en zoekt u mogelijkheden tot verruiming kom dan ook eens kijken want er is veel mogelijk bij dit leuke huis en met een tuin zoals deze kunt u aanbouwen wat u wilt zonder het gevoel te hebben buitenruimte in te leveren.

Ind b.g.: Entree in hal met trapopgang. Toegang tot woonkamer met openslaande deuren naar terras v.v. veranda. Doorgang naar open keuken vv. gemoderniseerde L-vormige opstelling welke een oven en gaskookplaat heeft. Tevens is er een losse vaatwasser en ook de wasmachine vinden we in de keuken. Garderobe en toegang tot slaapkamer aan achterzijde.De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de doucheruimte met vaste wastafel en separaat toilet.

Ind. 1e verd: kleine overloop en toegang tot 1 grote slaapkamer met dubbele dakkapel. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en een inbouwkast.

De woning is gezegend met een bijzonder diepe achtertuin welke een aangebouwde schuur heeft( cv opstelling), een teelkas heeft en ook nog een carport én garage. Dat vind u niet zo snel meer!