Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Rijksstraatweg 232

Hellevoetsluis

Uniek geheel in de aanbieding !
Royaal woonhuis van circa 800 m3, met grote garage, aan de Rijksstraatweg 232. Royaal winkelpand met separaat een pand bestaande uit een showroom, garage en werkplaats, alsmede terrein en parkeerplaats voor bezoekers, aan de Oostdijk 4. De percelen zijn aaneengesloten, doch beide objecten hebben een eigen toegang en een eigen adres. Aan de Oostdijk 4 is detailhandel toegestaan. Totaal gelegen op 1273 m2 eigen grond.


Woonhuis Rijksstraatweg 232 te Hellevoetsluis

Royale karakteristieke jaren ’30 woning, uitgebreid middels een grote aanbouw, met grote garage voor 2 auto’s, oprit voor meerdere auto’s, strook zijtuin en achtertuin met berging. De woning is van 1931 en heeft zodoende charme, middels onder meer de mansardekap, overstekken, erker en zinken goten & hemelwaterafvoeren.

De woning beschikt onder meer over ruime woonkamer, royale woonkeuken met grote hoekopstelling & wandkasten, 3 slaapkamers waarvan 2 royaal (realiseren van 5 slaapkamers is eenvoudig mogelijk), ruime complete badkamer, betonnen begane grond vloer, hardhouten kozijnen met isolatieglas en deels glas-in-lood, en een keurige afwerking met onder meer plavuizen v.v. vloerverwarming, grotendeels spachtelputwanden en gestuukte plafonds.

Begane grond: hal/tochtportaal met toilet v.v. vrijhangend closet en handwasbakje; gang met trapopgang en vaste kast; hal, toilet en trapopgang v.v. glas-in-lood; ruime L-vormige woonkamer van circa 38 m2, met gashaard, erker in de voorgevel en zijramen; tuingerichte royale woonkeuken van circa 30 m2, met grote hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur & natuurstenen aanrechtblad, wandkasten, zijramen en openslaande tuindeuren met buitenzonwering; de begane grond is afgewerkt met plavuizen v.v. vloerverwarming, grotendeels spachtelputzwanden en gestuukte plafonds; hal met praktische toegang tot de garage en een toegang tot de winkel aan de Oostdijk 4; grote garage van circa 46 m2, voor 2 auto’s, met elektrische bedienbare sectionaal deur, betonnen vloer, wandbetegeling en vaste kast v.v. groepenkast elektra.

Verdieping: grote overloop; ruime voorslaapkamer met grote inloopkast, samen circa 29 m2 (voorheen 2 slaapkamers, eenvoudig weer 2 slaapkamers te realiseren); Z-vormige gang; ruime badkamer met wastafelmeubel, ligbad, grote doucheruimte en vrijhangend 2e toilet; ruimte met opstelling combiketel (2015), aansluiting wasmachine en plaats voor een droger; grote vaste kast; royale slaapkamer van circa 33 m2, met fraai uitzicht in de polder en openslaande deuren (eenvoudig 2 slaapkamers te realiseren); ruime achterslaapkamer van circa 17 m2, met buitendeur; de genoemde deuren komen uit op een plat dak (dakterras mogelijk bij gecombineerde verkoop van woning en de winkelruimte); de verdieping beschikt over zijdakkapellen en de opbouw op de garage & de mansarde kap maken de verdieping extra royaal; de verdieping is afgewerkt met laminaatvloeren, deels deels spachtelputzwanden en grotendeels gestuukte plafonds.

Zolder: zolderruimte in de nok.

Tuin: oprit voor meerdere auto’s, strook zijtuin en een achtertuin met berging.

Bijzonderheden woonhuis: bouwjaar 1931; hardhouten kozijnen; isolatieglas; vloerisolatie; spouwmuren, met deels muurisolatie; dakisolatie; woonoppervlakte circa 207 m2 (exclusief de circa 46 m2 oppervlakte van de garage); inhoud circa 800 m3.


Objecten Oostdijk 4 te Hellevoetsluis

Royaal winkelpand met 2 lagen, een separaat pand, parkeerplaats en buitenterrein.

Het winkelpand bestaat uit 2 lagen, heeft een oppervlakte van circa 160 m2 begane grond & 135 m2 verdieping, en beschikt onder meer over een pantry, een toilet en een opslagruimte. Het winkelpand heeft deels houten en deels aluminium kozijnen, een betonnen begane grond vloer, deels gevels van damwandprofiel en een plat dak van damwandprofiel met bitumineuze bedekking en dakisolatie.

Het separate pand heeft een oppervlakte van circa 180 m2, en is in gebruik als deels showroom met aluminium raamkozijnen, grote garage met onder meer elektrisch bedienbare sectionaal deuren en een werkplaats met zijdeur. Dit pand heeft deels een betonnen vloer, deels een klinker vloer, gevels van damwandprofiel met isolatie en een plat dak van damwandprofiel met bitumineuze bedekking.


Vraagprijs voor het geheel € 950.000,00 k.k.


Het woonhuis aan de Rijksstraatweg 232 te Hellevoetsluis is eventueel separaat te koop, zonder de zakelijke objecten aan de Oostdijk 4 te Hellevoetsluis.

De zakelijke objecten aan de Oostdijk 4 te Hellevoetsluis zijn eventueel separaat te koop, doch niet eerder dan het moment dat het woonhuis aan de Rijkstraatweg 232 te Hellevoetsluis definitief is verkocht.