Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Lijsterbes 22

Hellevoetsluis

Als je ruimte zoekt zoek je dit. Met 120m2 woonoppervlakte steekt deze tussenwoning boven het gemiddelde uit. Wil je ook nog centraal wonen zit je helemaal gebeiteld want winkelcentrum de Struytse hoek en alle belangrijke openbaar vervoerverbindingen liggen op loopafstand. De woning is in de loop der jaren met de tijd meegegaan waarbij een belangrijk en kostbaar detail is dat de kozijnen vervangen zijn door kunststof exemplaren. Nooit meer een kwast in de hand dus. Verder is er op de eerste verdieping van 2 slaapkamers er 1 gemaakt en is daar ook een brede dakkapel geplaatst. Nu is er een riante ouderslaapkamer met een grote inloopkast. De keuken is in 2013 vernieuwd dus daar kun je voorlopig ook nog prima mee uit de voeten.

Ind.b.g: Entree in hal, moderne meterkast, keurig toilet en trapkast. Toegang open keuken v.v. landelijke L-vorm welke voorzien is van een vaatwasser, ceramische kookplaat, aparte vriezer en koelkast alsmede een combitron. De tuingerichte woonkamer heeft openhaard en is afgewerkt met granolwanden. De gehele begane grond heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Nette en verzorgde achtertuin et stenen berging en achterom.

Ind. 1e verd: Overloop. toegang tot 2(v/h 3) slaapkamers waarvan de achterste kamer een brede dakkapel heeft. Deze kamer is voorzien van een inloopkast. Geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet, douche , vaste wastafelmeubel.

Ind. 2e verd. Voorzolder vv witgoedasl, cv kast( cv remeha) en vernieuwde mv. Grote zolderkamer met nieuw velux dakraam. Er is hier bergruimte in de vorm van vaste kasten en de vloer is afgewerkt met laminaat.