Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 309.000,- k.k.

Opzoomerlaan 84

Hellevoetsluis

Unieke en modern afgewerkte 4-kamerwoning, bestaande uit 2 woonlagen - type maisonnette, in het markante woongebouw “de Vloot” in de historische Vesting.

De woning is modern en instapklaar, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 130 m2 en beschikt onder meer over een ruime woonkamer met een bijzondere vormgeving, ruime eetkeuken met moderne hoekopstelling, 3 slaapkamers, een badkamer en een ruim balkon.

De woning is geschikt voor alle doelgroepen daar beide woonlagen een voordeur hebben en de bovenste woonlaag tevens te bereiken is middels de liftinstallatie.

Dit bijzonder ontworpen en beeldbepalende complex is in 2002 gerealiseerd, en bestaat uit 6 appartementen waarvan 1 van dit type maisonnette - met 2 woonlagen. De omgeving van het complex, zoals bestrating en beplanting, heeft onlangs een fraaie facelift ondergaan.


Indeling en omschrijving:

Algemeen: appartementencomplex met rolstoelvriendelijke afgesloten entree en trappenhuis met liftinstallatie, alsmede bergingen in de onderbouw, te bereiken middels een separate buitendeur.

Woonlaag 1 (begane grond): entreedeur, ruime hal met bergkast v.v. aansluiting wasmachine, trap naar de verdieping en toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers; badkamer met hoekligbad, wastafelmeubel, vrijhangend 2e toilet en designradiator; royale slaapkamer met een bijzondere vormgeving; ruime zijslaapkamer; ruime slaapkamer met inloopkast; deze woonlaag heeft een plavuizen vloer.

Woonlaag 2 (1e verdieping, bereikbaar met de lift): 2e entreedeur, hal met toilet, meterkast en kast met opstelling combiketel; ruime woonkamer met een bijzondere vormgeving; ruime eetkeuken met pui v.v. balkondeur, moderne hoekopstelling v.v. natuurstenen aanrechtblad & inbouwapparatuur en een praktische inpandige berging; deze woonlaag heeft fraai afgewerkte houten vloerdelen, in de eetkeuken een plavuizen vloer, een ruim balkon en airconditioning.

Berging: separate berging in de onderbouw.

Bijzonderheden: hardhouten kozijnen; isolatieglas; vloerisolatie; muurisolatie.