Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Platte Drogedijk 59

Hoogvliet Rotterdam

Voor wie de absolute ruimte zoekt op een bijzonder groen stukje onder de "Rook van Rotterdam" , maar ook wonen aan water een belangrijke zaak vind en betrekkelijk jong wil wonen, die zou hier eens een kijkje moeten nemen. Deze in "95 gebouwde geschakelde 2-onder-1 kap met GARAGE is goed onderhouden en met de tijd meegegaan. Zo is in 2014 de keuken nog een keer vernieuwd en is in 2000 de achterzijde vergroot middels een aanbouw. Daardoor kunnen we nu met recht van een woonkeuken spreken. Qua tuin hoef je door de aanbouw niet in te leveren want die is groot genoeg. De ligging aan een brede wetering is gewoon fantastisch. De woning is voorts in 2018 voor het laatst geschilderd en last but not least is de zolderverdieping verbouwd waardoor er 2 extra slaapkamers zijn ontstaan. De woning heeft daardoor nu 5 ! slaapkamers.

Ind.b.g: Entree in zijgevel, hal met luxe toilet en moderne meterkast. Toegang tot royale living met zitgedeelte aan voorzijde. De woonkamer heeft een centraal geplaatste open haard. Het centrale gedeelte waar men binnen komt is wat smaller en hier bevind zich ook de open trap. Open Keuken aan achterzijde v.v luxe U- vorm met aparte kastenwand v.v. koel/vries combi en apothekerskast. Breed RVS fornuis met oven en ook een vaatwasser is aanwezig. Aansluitend aan de keuken zien we een aanbouw met openslaande deuren en inpandige toegang tot de garage.

Ind. 1e verd: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en breed meubel.

Ind. 2e verd: Grote voorzolder met witgoedasl, cv opstelling(Remeha). bergruimte en toegang tot 2 grote slaapkamers.

Buitengebeuren: Voortuin met oprit voor 2 auto's. Aangelegde,groene achtertuin met prieel en verdiept terras aan water. Prachtige ligging!