Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Garnaal 14

Hellevoetsluis

Het is zeldzaam, een eengezinswoning met 5 slaapkamers maar nu hebben we er een! En wat voor 1, recent op tal van punten aangepakt en klaar voor een nieuwe eigenaar. De woning is dit jaar geheel geschilderd en in 2009 is er een prachtige keuken geplaatst met kookeiland. Voorts zijn alle vloeren recent vernieuwd en heeft de 2e verdieping maar liefst 2 dakkapellen gekregen waardoor daar nu 2 slaapkamers gecreëerd zijn. De tuin ligt lekker vrij aan een speelplantsoen en is geheel onderhoudsvriendelijk. Een mooi en ruim huis.

Ind. b.g: Entree in hal met modern toilet vv hwb, moderne mk, trapopgang, toegang royale woonkamer met openslaande deuren. Open keuken aan voorzijde. Grote en luxe inrichting met composit aanrecht, breed 6-pits gas, oven, vaatwasser, grote aparte vriezer en koelkast . Gehele begane grondvloer v.v. stroken laminaat en spachtelputzwanden. Er vloerverwarming aanwezig met 5 groepen.

Geheel bestraate achtertuin met vrije ligging aan speelplaatsen.

Ind.1e verd: overloop, 3 slaapkamers, geheel spuitgipswanden en modern laminaat, nieuwe badkamer met inloopdouche , vrijhangend toilet en vaste wastafelmeubel.

Ind 2e verd: voorzolder met witgoedasl. Cv kast(remeha2010) Toegang tot 2 slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van spuitgips afwerking en nieuwe laminaatvloer. De voor-en achterzijde zijn v.v. dakkapellen .

Vanuit de woonkamer hebben via openslaande deuren toegang tot de geheel bestrate achtertuin met vrije ligging aan speelplaats.