Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 415.000,- k.k.

Lijsterbeslaan 16

Oostvoorne

Royale twee-onder-één-kapwoning met garage, aanbouw, dakkapellen, een gunstige ligging in een rustige wijk nabij het duingebied, parkeerplaats en een grote achtertuin met gunstige zonligging.

De woning beschikt onder meer over een royale woonkamer met gashaard en schuifpui, ruime keuken (vergroot middels een aanbouw) met Siematic opstelling v.v. inbouwapparatuur, 3 voorheen 4 slaapkamers, badkamer met ligbad en separate douche, 2 dakkapellen en strak afgewerkte wanden.


Begane grond: hal met meter-/kelderkast, modern toilet v.v. vrijhangend closet trapopgang, toegang tot de garage en toilet (verplaatst t.b.v. een ruimere keuken) v.v. vrijhangend closet; royale L-vormige woonkamer met gashaard en schuifpui naar de achtertuin; ruime keuken (vergroot middels een aanbouw) met Siematic opstelling v.v. inbouwapparatuur, veel lichtinval en een deur naar de garage; de begane grond is afgewerkt met parketvloer (met toplaag welke indien gewenst geschuurd kan worden) en strakke wanden; garage met openslaande deuren, plavuizen, aansluiting wasmachine, plaats voor een droger, tuindeur en deur naar de keuken.

1e verdieping: overloop met zijraam; voorslaapkamer met zijraam; royale slaapkamer (voorheen 2 kamers, kan eenvoudig worden teruggebracht naar 2 kamers) met slaapgedeelte en kastenkamer gedeelte; de 1e verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en strakke wanden (spachtelputz).

2e verdieping: vaste trap; overloop/voorzolder met tuimelraam, opstelling combiketel (2001) en grote bergruimte; royale slaapkamer met 2 dakkapellen; de 2e verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en strakke wanden in de slaapkamer.

Voortuin, met siertuin en oprit/parkeerplaats voor de garage. Grote achtertuin met gunstige zonligging, terras en siertuin.

Bijzonderheden: bouwjaar 1962 perceeloppervlakte 258 m2.