Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Vlasakkerlaan 16

Hellevoetsluis

Ronduit stressvrij en investeringsloos wonen......om daar maar eens mee te beginnen. Naast het feit dat de woning op de keuken na in 2019 geheel is gemoderniseerd is en geheel van groot onderhoud is voorzien heeft deze woning én een riante en zonnige tuin én een GARAGE!!!! Dat is bijzonder en fijn. De woning is voorzien van een nieuwe lees: ongebruikte badkamer en toilet en ook is de woning geheel geschilderd. Binnen én buiten. Voorts is het een overzichtelijke woning want op de slaapverdieping vinden we 2 ruimte slaapkamers. De aanwezige zolderruimte kan geschikt worden gemaakt voor eventueel een 3e kamer.

Voorzijde: Ruime oprit voor 2 auto's.

Ind b.g: Entree in hal met nieuw luxe toilet. Toegang tot lichte, tuingerichte woonkamer met trapkast(pomp Vl.verw 2 gr), geheel stroken plavuis op de vloer en de wanden v.v. spachtelputz. Doorgang naar open keuken aan voorzijde Deze is v.v. ee L vormige opstelling met gas op glas 4 pits, vaatwasser, koelkast en combitron.

Ind. 1e verd: Overloop met toegang tot 2 slaapkamers welke beide voorzien zijn van laminaat. De draaiende delen aan de achterzijde zijn ook vernieuwd. Nieuwe, luxe badkamer v.v. douche, toilet, wastafelmeubel, designradiator.Inloopruimte met cv/ wasruimte (remeha nov.2018)Vanuit deze ruimte is er een smal luik naar zolder.

Waanzinnig grote,diepe en brede achtertuin met vijver en terras, aangebouwde garage met nieuwe elek.sectionaaldeur en entresol. De garage beschikt over elektra en water.