Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Ireneplaats 76

Hellevoetsluis

Binna 130 m2 woonoppervlakte, 428 m3 inhoud , woonkamer 45 m2!!! Dat zijn cijfers om mee naar huis te komen. En dat doet u graag hier........naar huis komen. Deze toch al niet te kinderachtige tussenwoning ligt prachtig aan een voetpad in een doodlopend stukje van deze fijne woonwijk. Er is grondig verbouwd en gemoderniseerd de loop der jaren maar het meest springt toch wel de benedenverdieping in het oog. In 2001 is deze geheel opengebroken waardoor nu een woonkamer is ontstaan van maar liefst 45m2! De keuken is in deze ruimte verwijderd en verplaatst naar de voormalige berging. Deze laatste is in 2010 alweer een keer vernieuwd. De achtergevel is eruit gehaald en heeft plaats gemaakt voor een grote glazen schuifpui. De badkamer is ook gemoderniseerd en deze heeft een grappig detail. Er zit namelijk een toegang naar een wasruimte achter de badkamer. Voorts zijn er 3 grote slaapkamers dmv het samenvoegen van 2 kleinere kamers. Ruimtezoekers sla uw slag.

Ind b.g: Entree in hal, geheel betegeld toilet, Toegang tot moderne keuken in voormalige berging. Als inbouwapp. vinden we een oven, magnetron, vaatwasser, koel/vries, ceramische plaat. Aansluitend aan de keuken zien we een smalle berging. Toegang tot grote woonkamer vv spanplafonds , open trap, bamboevloer en schuifpui.

Ind. 1e verd: overloop, 2 (vh) 3 slkmrs, deels kurken wandafwerking, achterslaapkamer v.v MDF plafond. Geheel betegelde badkamer met douche en toilet, dub vw, doorgang naar washok en berging boven keuken,

Ind. 2e verd: Overloop met inloopkast. Toegang tot grote zolderkamer, bergruimte. De gehele verdieping is v.v.laminaat, Er is een aparte cv ruimte v.v. een Nefit cv 2009.

De woning beschikt over een vrij gelegen voortuin aan een speelplantsoen. De zonnige achtertuin heeft een vijver en een vlonderterras. Tevens is er electrische zonwering en een achterom.