Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Maarland Zuidzijde 70

Brielle

Karakteristieke sfeervolle woning op een fraaie locatie in de historische binnenstad van Brielle, met zicht op de haven, achtertuin op het zuiden, 4 kamers en moderne afwerking.

De woning beschikt onder meer over een woonkamer met tuingerichte zithoek alsmede een eethoek met fraai zicht op de haven, keuken met nieuwe keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur (2019), 3 slaapkamers, fraaie houten vloer (2019) en deels plavuizen.

Het object dateert van 1910 en heeft een voorgevel van ijsselsteen. Sindsdien zijn er diverse wijzigingen gerealiseerd, onder meer: aanbouw aan de achtergevel, badkamer, uitbreiding van de verdieping (achtergevel opgetrokken), vaste trap naar de 2e verdieping en centrale verwarming. Alsmede een onlangs gerealiseerde verbouwing en modernisering.


Begane grond: entree/hal met meterkast (nieuwe groepenkast 2019, schakelaars) en trapopgang; woonkamer met tuingerichte zithoek alsmede een eethoek met fraai zicht op de haven; keuken met moderne keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur (2019); hal met tuindeur; badkamer met douche, wastafel en toilet; de begane grond is afgewerkt met een fraaie houten vloer (2019) en deels plavuizen.

1e verdieping: overloop; achterslaapkamer met rechte gevel; voorslaapkamer met dakkapel en vaste bergkast; de 1e verdieping is afgewerkt met een fraaie houten vloer (2019).

2e verdieping: vaste trap; slaapkamer met klein tuimelraam en tevens afgewerkt met een fraaie houten vloer (2019); opstelling combiketel.

Voortuin, strook met zicht op de haven.
Verassend grote achtertuin op het zuiden, met achteruitgang.

Bijzonderheden: Rijksmonument; recht van overpad; perceeloppervlakte 89 m2.