Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Rijksstraatweg 162

Hellevoetsluis

Hebben we binnen de kortste keren nr.152 verkocht,krijgen we weer zoiets leuks. Ditmaal betreft het een 2-onder-1 kap echter met een forse tuin. 310 m2 om precies te zijn! De woning heeft absoluut karakter en heeft alles in zich om iets bijzonders te worden. Voor mensen die graag een aantal zaken naar eigen hand kunnen zetten is dit leuke huis een mooie uitdaging. Met name op de eerste verdieping zal een ziend oog de mogelijkheden inzien. Iets gezelligs,bijzonders en zomers!

Ind b.g: Hal met trapopgang en toilet.Toegang tot gezellige living afgewerkt met een balkenplafond,houten beschoten wandafwerking,openslaande deuren naar veranda en de vloer is v.v.houten vloerdelen.Badkamer op de b.g.met ligbad,vaste wastafel.(grotendeels gemoderniseerd alleen nog plafondafwerking)Aparte keuken v.v.L-vormige inrichting(2006)helemaal in stijl met de rest van het huis.Toegang tot aangebouwde bijkeuken(2008).

Ind 1e verd: Royale overloop met toegang tot 2 slaapkamers;verdieping is vergroot middels dakkapellen. Deze verdieping verdient de aanbeveling geherindeeld te worden. Gezien de overgebleven ruimte is hier nog een mogelijkheid voor een badkamer en een extra slaapkamer.

De woning heeft voorts een zeer grote achtertuin(23m lang op diepste punt) met veranda en schuur.