Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Burgemeester van Esstraat 227

Pernis Rotterdam

Royale sfeervolle jaren ’30 woning, type half vrijstaand op een groot perceel van maar liefst 565 m2, met ruime voortuin, oprit, vrijstaande stenen garage, een stenen berging en een royale diepe achtertuin met gunstige zonnige ligging op het westen-zuidwesten.

De woning beschikt onder meer over authentieke details zoals kamer-en-suite met schuifdeuren v.v. facetglas, paneeldeuren en gestuukte plafonds met lijstwerk, hoge plafonds begane grond, een ruime woonkamer bestaande uit een voorkamer en een achterkamer, dichte keuken met gedateerde opstelling, kelder, 2x toilet, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping, en een vaste trap naar de 2e verdieping met 2 kamers en een grote bergruimte onder de kap.

Gunstig gelegen. Nabij voorzieningen, winkels, basisscholen en uitvalswegen.


Begane grond: entree/hal met meterkast; gang met trapopgang, kelderkast, toilet v.v. vrijhangend closet en handwasbakje; dichte keuken met gedateerde opstelling v.v. inbouwapparatuur, en achterdeur; ruime woonkamer van circa 36 m2, kamer-en-suite met schuifdeuren v.v. facetglas en vaste kasten; de begane grond heeft gestuukte plafonds met lijstwerk, alsmede buitenzonwering en rolluiken aan de achterzijde.

1e verdieping: overloop met deur naar balkon en een gedateerd separaat 2e toilet; achterslaapkamer van circa 6 m2; ruime achterslaapkamer van circa 18 m2, met vaste kast; badkamer met douchecabine, wastafel en aansluiting wasmachine; voorslaapkamer van circa 11 m2, met vaste kast en deur naar balkon; overdekt balkon (loggia); de 1e verdieping heeft gestuukte plafonds met lijstwerk.

2e verdieping; vaste trap; overloop; kleine voorslaapkamer, met tuimelraam; kleine achterkamer, met tuimelraam en toegang bergruimte; grote bergruimte onder de kap met opstelling combiketel (2008).

Buiten: royaal perceel van maar liefst 565 m2, met ruime voortuin, diepe oprit, vrijstaande stenen garage (jaren ’70) met kanteldeur en zijdeur, een stenen berging en een royale diepe achtertuin met gunstige zonnige ligging op het westen-zuidwesten.

Bijzonderheden: bouwjaar 1937; centrale verwarming, isolatieglas en de spouwmuren zijn na geïsoleerd.