Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Repel 38

Hellevoetsluis

Wie een uitdaging zoekt op een prachtige, vrije locatie met uitzicht op het Haringvliet en waarbij ruimte ook een pré is zou hier eens kijkje moeten nemen. Deze zeer royale hoekwoning met een inhoud van bijna 450m2 ligt hier aan de Repel in deze verkeersluwe wijk. In 2001 is met name de begane grond voor het laatst beetgepakt waarbij destijds de keuken en de vloer is vernieuwd en er vloerverwarming is aangebracht. Omdat onderhoud de laatste jaren wat gestagneerd is , is dit woning die uitermate geschikt is voor mensen die een woning helemaal naar hun eigen zin willen maken.

Ind.B.G.: Entree in ruime hal met inpandige toegang tot grote berging aan voorzijde. Toegang tot lichte en ruime woonkamer met open keuken aan voorzijde. Deze laatste is v.v. een L-vormige opstelling. Een vaatwasser, breed RVS fornuis, koelkast en composit aanrecht zijn present. De gehele begane grond is v.v. een plavuizen vloer met vloerverwarming. Er is een tussenhal met gemoderniseerd toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.

Ind. 1e verd: Overloop, 2( v/h/3) slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en vaste wastafel.

Ind 2e verd: voorzolder met witgoedaansluitingen, CV Remeha 2016(huurkoop), , Ruime zolderkamer met uitzicht over et Haringvliet.

De woning heeft verder een voor-en achtertuin waarbij de achtertuin lekker zonnig is en geheel vrij en onbebouwd uitzicht heeft over een plantsoen.