Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Laaijekreekseweg 4

Hellevoetsluis

Royale woonboerderij op een perceel van 14600 m2, met aangebouwde berging met zadelkamer, enkele vrijstaande opstallen waaronder een stal met 6 paardenboxen, grote wei, paardenbak en kleinere bak.

De voormalige boerderij is vanaf 2005 grondig verbouwd tot woonboerderij, en beschikt onder meer over een royale living van maar liefst 80 m2 bestaande uit de woonkamer met vide en de luxe keuken met onder meer kookeiland, fraaie marmeren vloer met vloerverwarming op de begane grond, 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de verdieping (voormalige voorhuis), grote hobbyruimte/atelier met zicht in de living en ruime hal cq. bijkeuken.

Gunstig gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Hellevoetsluis, doch op korte afstand van de bebouwde kom met voorzieningen en scholen.


Begane grond: zijentree; ruime hal cq. bijkeuken van circa 15 m2 met keukenopstelling v.v. aansluiting wasmachine, meterkast en moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel; royale slaapkamer (voormalige woonkamer) van circa 36 m2, met douche-/stoomcabine met whirlpool, eigen toilet en vaste kast; hal met garderobekast en modern toilet v.v. vrijhangend closet; achterslaapkamer van circa 11 m2; achterslaapkamer van circa 15 m2; royale living van maar liefst 80 m2 bestaande uit de woonkamer met vide & Dik Geurts houtkachel, en de luxe keuken met wandopstelling & kookeiland, v.v. Miele inbouwapparatuur; de begane grond is afgewerkt met een fraaie marmeren vloer v.v. vloerverwarming; aangebouwde berging met zadelkamer, beide met een buitendeur.

Verdieping: voorhuis: vaste trap; 2 slaapkamers van circa 17 en 18 m2; achterhuis: vaste trap vanuit de living naar een grote hobbyruimte/atelier van maar liefst circa 80 m2, met fraai zicht in de living, 4 tuimelramen en opstelling verwarmingsketel & boiler.

Buiten: royaal perceel met onder meer oprit met veldschuur, voortuin, royale achtertuin met terras met gunstige zonligging op het zuidwesten, erf met diverse opstallen - waaronder een stal met 6 paardenboxen, grote wei, paardenbak en kleinere bak.

Bijzonderheden: bouwjaar 1910; woonoppervlakte van 252 m2, inhoud van 853 m3 en externe opstallen van circa 145 m2; hardhouten kozijnen, ramen en deuren; grotendeels isolatieglas; vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie.