Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Schelpweg 10

Ellemeet

Omschrijving
Op slechts 800m van het Noordzeestrand in het prachtig gelegen dorp Ellemeet, bieden wij deze smaakvolle, gerenoveerde en uitstekend onderhouden tussenwoning aan op totaal 84m2 eigen grond. De woning beschikt over een vrije achterom met ruime berging en een achtertuin op het zuiden.

De woning is recentelijk geheel opgeknapt waarbij de kozijnen en ander buiten werk volledig zijn geschilderd, de achtertuin opnieuw is getegeld, de massief hardhouten eiken vloer is gerenoveerd, de gehele boven etage is voorzien van pakket vloer en alle binnenmuren en houten binnenwerk opnieuw is geschilderd. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt hierdoor over een prettige klimaatwerking.

Begane grond:
De hal met meterkast met dubbele slimme meter. Het toilet voorzien van een zwevend reservoir, fonteintje en afzuiginstallatie. De sfeervolle woonkamer met trapkast en open keuken, welke volledig voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasmachine en een 5-pits gastoestel met oven. Aansluitend de bijkeuken, te bereiken door de recent geplaatste louvredeuren, met een portaal voor witgoedmachines en slimme opbergruimte met doorgang naar de doucheruimte welke is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, luxe radiator en afzuiginstallatie. De gehele begane grond, met uitzondering van de douche- en toiletruimte, is voorzien van een massief hardhouten eiken vloer.

Tuin
De gezellige achtertuin op het zuiden is de gehele dag voorzien van zon en eveneens geheel opgeknapt. De tuin is geheel opnieuw betegeld en beschikt over vaste aanplant van een kersenboom en een frambozenstruik. De buitenmuren zijn voorzien van nieuwe frisse buitenverf en het houtwerk is opnieuw in de beits gezet. Aan de achterkant van de tuin staat een moderne en ruime berging voorzien van isolatie en twee openslaande kunststof deuren. De tuin beschikt over een vrije achterom te bereiken via een nieuwe hardhouten poort met ingebouwd slot.

Eerste verdieping
Een overloop met doorgang naar de een ruime slaapkamer van 18 m2 met vernieuwde dakkapel en een ruime inbouwkast en tweede slaapkamer. De gehele verdieping is voorzien van pakket vloer.

Tweede verdieping
De tweede verdieping betreft een bergzolder te bereiken via een vlizotrap en betrekt de gehele oppervlakte van de woning.

De woning mag als tweede woning worden aangehouden en ook worden verhuurd (permanent). Verhuur voor recreatie is niet toegestaan.

Kortom, een gezellige en zeer onderhoudsvriendelijke instapklare woning op een van de mooiste plekjes in Zeeland!