Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Menuetstraat 15

Hellevoetsluis

Wat een sfeer en warmte ervaren wij in deze gezellige tussenwoning in de gewilde wijk de Ravense Hoek. Door de breedte van de woning(6,30m) ervaren we ook een zee van ruimte. Dit komt met name beneden tot uiting. Door de verbinding met de woonkamer en de open keuken is er een fijne royale beleving. De details zoals de fraaie openhaard en het kookeiland in de keuken tezamen met de houten vloer geven u een rijk gevoel. Omdat de woning in feite 1 verdieping heeft is de woning ook bijzonder geschikt voor senioren die nog niet naar een appartement willen.

Ind b.g: Entree in gang met trap, meterkast en geheel betegeld toilet. Toegang tot living met het zitgedeelte aan de tuinzijde. We zien een echte openhaard met zandstenen schouw en openslaande deuren naar de achtertuin. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van een spoeleiland annex eetbar. Als inbouwapparatuur vinden we een vaatwasser, combioven. koel/vriescombi en 5-pits gaskookplaat. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en de vloer heeft robijn houten vloerdelen.

Ind 1e verd: Overloop, aparte wasruimte, stookruimte(AWB 2000), 2 ruime slaapkamers waarvan de achterkamer een dakkapel heeft. De grote badkamer heeft een hoekbad, douche, toilet en een vaste wastafel. De gehele eerste verdieping is v.v. een moderne laminaatvloer.

Via een vliezotrap is de vliering te bereiken. Voorts heeft de woning een voor-en achtertuin waarbij de achtertuin een gezellig terras heeft en een aangebouwde stenen berging. Omdat de achtertuin aan een plantsoen ligt heeft u aan de achterzijde veel privacy.