Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 229.500,- k.k.

Martin Luther Kinglaan 102

Hellevoetsluis

Deze hele fijne en op tal van punten gemoderniseerde tussenwoning kan nu van u worden. In de loop der jaren hebben de eigenaren niet stil gezeten. Zo zijn de badkamer en het toilet gemoderniseerd en zijn er aan voor-en achterzijde dakkapellen geplaatst waardoor de ruimten maximaal benut zijn. Ook is de zolderverdieping verbouwd waardoor de woning nu in totaal 4 slaapkamers heeft. Gelegen in de heerlijke wijk den Bonsen hoek is het zaak er snel bij te zijn!

Ind b.g: Entree in voorhal v.v.vernieuwde m.k. Toegang living met aan voorzijde het zitgedeelte. Open keuken aan achterzijde v.v. keurige L-vormige opstelling. Nog niet zo lang geleden is nagenoeg alle apparatuur vernieuwd zoals de vaatwasser, oven en inductie plaat. Aan de achterzijde vinden we een grote schuifpui naar de achtertuin. De gehele begane grond is in 2016 voorzien van een nieuwe houten vloer in white maple. De wanden zijn v.v. spachtelputz.
Verder zien we nog een centrale hal met luxe toilet en gerenoveerde trap naar de 1e verd.

Ind 1e verd: Overloop, 3 slaapkamers. Een van de voorslaapkamers is v.v. een kunststof dakkapel met electrisch zonnescreen en voorzethorren en ook de achterslaapkamer is v.v. een brede, kunststof dakkapel, tevens voorzien van voorzethorren. Deze hele verdieping heeft een moderne laminaatvloer. De badkamer is in 2013 gerenoveerd en heeft een toilet, douche en een wastafelmeubel.

Ind 2e verd: gerenoveerde trap naar voorzolder v.v cv (2005), en vernieuwde m.v. Hier vinden we tevens de wasmachine. Hele nette afgewerkte zolderkamer v.v. dubbel uitgevoerde velux dakramen.

De woning heeft voorts nog een fijne voor-en achtertuin. De achtertuin is grotendeels v.v.sierbestrating en een stenen berging.