Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Willem de Zwijgerstraat 12

Rotterdam

Verbluffend gemoderniseerde samengetrokken beneden-en bovenwoning. In 2018 is dit zeer royale pand van beneden tot boven gemoderniseerd. U moet daarbij dan ook aan alles denken. Keuken, badkamer, toilet, electra.....alles is beetgepakt. We kunnen dan ook met recht zeggen dat deze woning helemaal af is en direkt te betrekken is. In totaal zijn er 4 slaapkamers en dus is deze woning ook geschikt voor grotere gezinnen.Gelegen op loopafstand van het leuke, historische centrum van Overschie en zeer goede verbinding naar de A13 en A20.

Ind b.g: Entree in tochthal. Toegang ruime ,open keuken welke voorzien is van een luxe L-vormige opstelling met granieten aanrecht. Luxe Boretti fornuis met brede oven. Aparte magnetron, vaatwasser, koel/vriescombi. Royale en lichte living met open trap en openslaande deuren naar zonnige achtertuin. De gehele begane grond is v.v.fraaie laminaatvloer en gestuukte plafonds en wanden.

Ind 1e verd: overloop met toegang tot nieuwe, geheel betegelde badkamer v.v.inloopdouche, wma,toilet en wastafelmeubel. Er zijn 2 slaapkamers waarvan de achterslaapkamer is voorzien van een dakterras. Ook deze verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en gestuukte wanden en plafonds.

Ind 2e verd: overloop, 2 slaapkamers waarvan ook deze achterslaapkamer v.v.een eigen dakterras. Ook deze verdieping is geheel v.v. stuukwerk wanden en plafonds alsmede een fraaie laminaatvloer.

Ind zolder: vaste trap naar open en afgewerkte ruimte met veluxdakraam en cv ruimte(Intergas 2017).

De woning heeft voorts nog een geheel betegelde en zonnige achtertuin.