Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Oostkade 4A4

Hellevoetsluis

Gelukkig weer een kans om dit fantastisch mooie gebouw te kunnen wonen en te genieten van een permanent vakantiegevoel. Dit heerlijk en magistraal gelegen 3-kamer appartement ligt op de eerste verdieping van dit fraaie complex welke in 2012 geheel nieuw is gebouwd. U ziet hier de zon in het Haringvliet ondergaan en kunt structureel getuige zijn van de prachtige vergezichten en de hollandse luchten die over het water trekken. Het appartementen complex heeft een chique en afgesloten entree met fraai centraal trappenhuis en lift. De bergingen bevinden zich in de onderbouw.
Op de 1e verdieping treffen dit zeer verzorgde appartement aan met een fijne hoekligging. De entree vind plaats in een hal met apart toilet en ruime en luxe betegelde badkamer met douche. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de rechterzijde.
De ruime lichte woonkamer heeft een panorama uitzicht over de haven , vuurtoren en het Haringvliet. Er zijn meerdere openslaande deurpartijen met balkon. De open keuken heeft een keurige en neutrale inrichting v.v alle gangbare inbouwapparatuur. Het appartement is geheel v.v. tijdloze laminaatvloer en geheel stuukwerkwanden.