Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Prinses van Lotharingenstraat 120

Bavel

In de jonge wijk Nieuw Wolfslaar gelegen Leij-woning met bijzonder veel ruimte, licht en inpandige parkeermogelijkheden onder de woning. De woning is bijzonder gelegen namelijk grenzend aan het ecologische Park Nieuw Wolfslaar. De witte, gemetselde steen met de witte houten kozijnen en lambrisering geven het geheel een lichte en zonnige aanblik. De woningen liggen in het groen, weg van het verkeer en straatrumoer. Toch kunnen de bewoners zelf met de auto tot bij de deur komen.

Voor voorzieningen als scholen, bakker, slager en sportvoorzieningen kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten in Bavel of in de wijk Ypelaar (Breda). Het centrum van Breda is op ca. 10 fietsminuten gelegen. Uitvalswegen zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

Bij de bouw van de woningen is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd. Voor het verwarmingssysteem is de woning uitgerust met een warmtepompsysteem. Verwarming in de winter, koeling in de zomer. Voor de gehele woning betekent dat een vloerverwarmingssysteem.

Voor de afwerking van de wanden is gekozen voor spachtelputz. De plafonds van de woning zijn bezet met stuukwerk. Op de vloer in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamers ligt een onderhoudsvrije pvc Metrofloor. In de natte ruimtes, in de kelder (berging en entree) liggen tegelvloeren. Alle natte ruimtes zijn in een neutrale kleurstelling.

Het dakterras (ca. 16 m²) met een hardhouten vlonder is gelegen op het zuiden en heeft een vrij uitzicht over de Bavelse Leij.Indeling

Onderverdieping
Centrale ruimte met mogelijkheid tot het parkeren van 2 auto’s; open privé ruimte te gebruiken als parkeerplaats of als berging; entree met garderobe en trapopgang naar de verdieping; inpandige berging (ca. (3.35 x 3.00 m.) met plaats van de warmtepomp, stortbakje en veel bergruimte.

Vanuit de hal met toilet komt u in een woonkamer met open keuken van circa 60 M2 met trapopgang naar 2e verdieping. De woonkamer heeft 2 grote schuifdeuren naar het terras van 16 M2 voorzien van hardhouten vlonder.

De keuken is ingericht met een ijskast, vriezer, combimagnetron en een 4-pits inductieplaat.

Op de 2e verdieping vindt u 4 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, aparte douche, 2 wastafels en toilet, en een aparte ruimte voor wasmachine, droger en extra bergruimte.