Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 229.500,- k.k.

Hockeypad 3

Hellevoetsluis

Royale eengezinswoning met een inhoud van circa 400 m3 en maar liefst 6 slaapkamers !

Deze interessante woning is modern afgewerkt en beschikt onder meer over een eetkeuken met een luxe complete opstelling v.v. inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer met haard, modern toilet, 1e verdieping met 3 slaapkamers en badkamer, 2e verdieping met onder meer 3 slaapkamers en 2x dakkapel, voortuin aan een voetpad en een achtertuin met zonnige ligging en houten tuinhuis.

Gunstig, kindvriendelijk en centraal gelegen in een rustige woonwijk, op loopafstand van basisscholen, zwembad, sporthal en winkelcentrum.

Begane grond: entree/hal met plavuizen, garderobekast en modern toilet v.v. vrijhangend closet; ruime eetkeuken met een luxe complete opstelling v.v. inbouwapparatuur, en trapkast; tuingerichte woonkamer met groot raam (veel lichtinval), haard en tuindeur; de begane grond is afgewerkte met fraaie houten vloerdelen, spachtelputzwanden en glad gestuukt plafond.

1e verdieping: overloop; royale voorslaapkam er met kastenwand; ruime badkamer met ligbad, aparte douchecabine, 2e toilet en wastafel; ruime achterslaapkamer; achterslaapkamer met trapkast; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaatvloer en grotendeels spachtelputzwanden.

2e verdieping: ruime overloop met schuifwand naar was-/stookruimte; voorslaapkamer met tuimelramen; voorslaapkamer met dakkapel; achterslaapkamer met dakkapel.

Voortuin aan een voetpad. Achtertuin met zonnige ligging op het westen en zuiden, met houten tuinhuis en een vrije ligging aan een parkeerplaats.

Bijzonderheden: hardhouten kozijnen; isolatieglas (exclusief de dakkapel voor).