Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

P A de Genestetlaan 44

Hellevoetsluis

Royale vrijstaande woning met garage, grote tuin rondom waarvan de achtertuin op het zuiden en zeer gunstige ligging - rustig, centraal en grenzend aan een park.

Deze interessante woning is aanzienlijk ruimer dan op het eerste gezicht lijkt, en beschikt onder meer over een grote woonkamer met haard en schuifpui, ruime eetkeuken, diepe garage, mogelijkheden voor een bijkeuken, complete badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. De inhoud is 683 m3, de woonoppervlakte 173 m2, garage van 19 m2 en een zolderverdieping van ongeveer 25 m2.

De woning heeft een zeer gunstige ligging, centraal nabij winkelcentra, voorzieningen en scholen, alsmede grenzend aan een park.


Begane grond: entree, ruime hal met plavuizen, meterkast, gemoderniseerd toilet v.v. vrijhangend closet en trapopgang; ruime woonkamer met parketvloer, haard en schuifpui; ruime eetkeuken met plavuizen en hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en toegang tot de garage; diepe garage met kanteldeur, separate tuindeur, luik naar vliering en voldoende ruimte om een bijkeuken te realiseren.

Slaapverdieping: ruime overloop; gemoderniseerde ruime badkamer met ligbad, aparte douchecabine, vrijhangend 2e toilet en vrijhangende wastafel; ruime voorslaapkamer; ruime zijslaapkamer met dakkapel; achterslaapkamer; achterslaapkameer; ruime zijslaapkamer met dakkapel.

Zolderverdieping: bereikbaar middels een vlizotrap; bergzolder met opstelling combiketel.

De woning heeft hardhouten en kunststof kozijnen, met isolatieglas.

Tuin rondom, bestaande uit zijtuin met een parkeerplaats voor de garage, een voortuin, een brede zijtuin en een grote achtertuin op het zuiden, met een rustige ligging aan een park.