Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Abeel 4

Hellevoetsluis

Geen zin in een "project"? De wens om een fraai huis voor een scherpe prijs te bemachtigen? Dan kunt u nu uw slag slaan. Deze recent gemoderniseerde woning is geheel instapklaar. De belangrijke zaken zoals keuken, badkamer en toilet zijn recent gemoderniseerd en geheel van deze tijd. Het schilderwerk is in 2016 geheel uitgevoerd en dus is onderhoud in het geheel voorlopig niet aan de orde. Met 3 prima slaapkamers en een zeer centrale ligging is dit een interessante optie.

Ind b.g: Entree in hal met luxe toilet, voormalige inpandige berging nu grote inloopgarderobe. vernieuwde meterkast. Toegang woonkamer met open keuken aan voorzijde. De keuken heeft een moderne L-vormige opstelling met vaatwasser, gasplaat, combitron en koelkast. De gehele begane grond is v.v.een laminaatvloer.

Ind 1e verd: overloop, 2(v/h3 ) slaapkamers. Luxe badkamer met regendouche en verzonken ligbad alsmede toilet. De badkamer is v.v.een vernieuwd dakraam. De gehele verdieping is v.v.een laminaatvloer.

Ind 2e verd: voorzolder met cv opstelling en wma. Toegang tot grote zolderkamer.

De woning beschikt voorts over een fijne achtertuin met houten tuibhuis en achterom. Aan de voorzijde treffen we nog een aanpandige berging.