Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Wanmolen 39

Hellevoetsluis

Grijp uw kans om voor een bescheiden prijs een riante tussenwoning te beamchtigen die u nog geheel naar eigen hand kunt zetten. Deze "concept"woning is recent van binnen opgefrist en klaar gemaakt om er tegenaan te gaan. De vloeren zijn legklaar en u heeft de mogelijkheid om een keuken naar eigen wens te zetten. De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers(5 mogelijk), en de ligging is zeer fijn met een achtertuin op de zon en gelegen aan een singel. De voorzijde is verkeersvrij en er ligt een speelplein om de hoek. Eengroot huis op een prima locatie en ruimte voor eigen ideeen.

Entree in voorhal met toegang tot ruime aanpandige berging. Tussenhal met toilet en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met tuindeur.Toog naar open keuken aan voorzijde( in te richten naar wens)

Ind 1e verd: overloop, 2 royale(v/h 3) slaapkamers waarvan 1 v.v.vaste schuifwandkast, geheel betegelde badkamer met ligbad en toilet.

Ind 2e verd: overloop v.v. witgoedasl, cv(ATAG 2016), 2 slaapkamers.

De woning heeft verder nog een behoorlijke voortuin en een zonnige achtertuin in 2 niveau's welke v.v.terrassen en een houten tuinhuis