Kempers & Koppenol Contactgegevens

Vraagprijs € 479.000,- k.k.

Sandhil 2

Zuidland

Ruime vrijstaande woning met royale zijaanbouw welke in gebruik is als kapsalon en welke geschikt is voor meerdere doeleinden zoals praktijk-, kantoor- of hobbyruimte, 2x oprit geschikt voor parkeren van meerdere auto’s, voortuin en grote achtertuin met gunstige zonligging op het zuidwesten.

De woning beschikt onder meer over een ruime tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren, een grote keuken met luxe opstelling, een grote bijkeuken, de royale zijaanbouw met diverse gebruiksmogelijkheden, extra kamer op de begane grond & 3 slaapkamers op de verdieping en een moderne badkamer met inloopdouche en ligbad.

Gunstig gelegen op een hoekperceel in een woonwijk, met open ligging aan de achterzijde.


Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast; living van circa 58 m2 bestaande uit een ruime keuken met grote luxe opstelling in 3 delen waaronder een kookeiland, v.v. luxe inbouwapparatuur, en een ruime tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren; grote bijkeuken met keukenopstelling, aansluiting wasmachine, plaats voor een droger, modern toilet v.v. vrijhangend closet, buitendeur en een toegang tot de aanbouw; achterkamer, in gebruik als ruimte aquarium; zowel de bijkeuken als deze kamer zijn eenvoudig bij de bij de woonkamer te trekken; zijaanbouw: ruime kapsalon circa 35 m2, met buitendeur en raamkozijn, welke geschikt is voor meerdere doeleinden zoals praktijk-, kantoor- of hobbyruimte, en welke beschikt over een grote zolderruimte; de begane grond heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming en is deels afgewerkt met laminaatvloer.

Slaapverdieping: overloop; ruime moderne badkamer met fraaie inloopdouche, dubbele wastafel en een groot ligbad; separaat modern 2e toilet v.v. vrijhangend closet; zijslaapkamer met dakkapel; voorslaapkamer met inloopkledingkast; zijslaapkamer met dakkapel; de 1e verdieping heeft deels een laminaatvloer.

Zolderverdieping: vlizotrap; zolderruimte.

Tuin rondom, met voortuin aangelegd als siertuin, zijtuinen met oprit/parkeerplaats voor meerdere auto’s en een grote achtertuin met gunstige open zonligging op het zuidwesten.

Bijzonderheden: bouwjaar 1975; de woning is in 2003 intern verbouwd; hardhouten kozijnen met isolatieglas.