Kempers & Koppenol Contactgegevens

Huurprijs € 6.500,- p/m

Nijverheidsweg 22

Stellendam

Groot representatief vrijstaand kantoorgebouw met 2 lagen en parkeerplaatsen, alsmede een vrijstaande bedrijfsruimte en een groot buitenterrein v.v. bestrating. Te huur, doch koop is bespreekbaar.

Object en omgeving
De kantoorruimte en bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein 'Deltahaven binnen' en is gelegen aan de Nijverheidsweg 22 te Stellendam. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar vanaf de N57 welke de verbinding vormt met Rotterdam, het Europoort/Botlek gebied en Zeeland. Op het bedrijventerrein zelf bevinden zich bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van handel, industrie, visserij en scheepvaart.

Bereikbaarheid
Het geheel is goed bereikbaar met de auto en de fiets. De bushalte is gelegen aan de entree van het bedrijventerrein.

Objectomschrijving kantoorruimte
Het goed onderhouden kantoorpand is opgetrokken in metselwerk met spouwmuren in twee bouwlagen en voorzien van een plat dak, geïsoleerd en afgewerkt met bitumen. Het kantoorpand heeft de beschikking over een eigen ingang die voorzien is van een tochtportaal en een ontvangsthal. Daarnaast zijn er inpandig diverse kantoorruimten aanwezig, een vergaderzaal, een archiefruimte en een doucheruimte. Oppervlakte per verdieping is circa 320 m2.

De kantoorruimte is daarnaast voorzien van:
* systeemplafonds met lichtarmaturen (inclusief bewegingssensoren)
* kabelwandgoten
* CV-installatie met radiatoren, voorzien van thermostaatkranen
* kantine / keuken met aanrecht v.v. spoelbak, onder- en bovenkastjes en vaatwasser
* aparte heren- en damestoiletten
* mechanische ventilatie
* eigen alarminstallatie voor zowel kantoorruimte als opslagruimte
* voldoende parkeergelegenheid

Objectomschrijving bedrijfshal
De bedrijfsruimte van circa 540 m2 is opgetrokken uit prefab betonelementen rond een stalen spant constructie en voorzien van een betonnen vloer. Het dak is uitgevoerd als een plaatstalen dak met isolatie en afgewerkt met bitumen. Dak is voorzien van een lichtstraat.

In de bedrijfsruimte zijn aan de voorzijde drie overheaddeuren aanwezig met een inrijhoogte/breedte van circa 4 x 4,5 meter en een vrije hoogte van circa 6 meter en aan de achterzijde één overheaddeur aanwezig met een afmeting van 3 x 3 meter. Daarnaast is de bedrijfshal voorzien van twee loopdeuren.

Binnen de bedrijfsruimte is een kantoor-/kantineruimte aanwezig alsmede een toiletgroep, een was- en kleedruimte.

Object omschrijving terrein
Het gehele oppervlakte van het terrein is verhard en de oppervlakte bedraagt 2.990 m2. Het terrein is volledig door middel van een af te sluiten hekwerk omheind.

De dakbedekking van het kantoor en de bedrijfshal is in 2017 vervangen.

Servicekosten
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht.

De huurder sluit zelf een contract met de leveranciers voor gas, water en elektra af.

De huurder draagt, voor eigen rekening, zorg voor de levering van telefonie, internet, alarmopvolging, glasbewassing, schoonmaak e.d. alsmede het normale onderhoud aan de bestaande installaties, brandblusmiddelen en noodvoorzieningen.

Indien gewenst kan de huurder gebruik maken van het raamcontact van de verhuurder ten behoeve van de controle van de overheaddeuren, kachel/MV-installatie en brandblusmiddelen en noodvoorzieningen. Verhuurder brengt deze kosten één op één in rekening bij de huurder.

Omzetbelasting
De huur en overige bijkomende kosten worden belast met 21% BTW.

Parkeren
Het parkeerterrein biedt voldoende parkeergelegenheid voor gebruikers en bezoekers.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
De huurtermijn wordt in overleg bepaald. De voorkeur gaat uit naar een periode van tenminste vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.

Huurindexatie
De huurindexatie vindt jaarlijks plaats op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - Alle huishouden (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van het huurcontract.

Zekerheidstelling
De zekerheidstelling bestaat uit een bankgarantie gelijk aan drie maanden huur.